2005-08-16

valmistaudu vuosisadan turpakäräjiin!

Tätä sitä on odotettu kuin kuuta nousevaa. Tai itse asiassa koko juttu lähes unohtui minulta pariksi vuodeksi, mutta nyt sen aika koittaa: 20.8.2005 saa ensi-iltansa Star Wreck: In The Pirkinning.

Asiasta tietämättömille tiedoksi, että kyseessä Star Trek (ja Babylon 5) -parodia, ja trailerin perusteella uskon, että se tulee räjäyttämään potin muuallakin kuin Suomessa. Tästä kuullaan vielä paljon!

Ajatelkaa, että joukko innokkaita amatöörejä, osa kyllä ammattilaisiakin, on tehnyt täysipitkän avaruuselokuvan harrastuspohjalta lähes nollabudjetilla! Tiedossa on tekniseltä laadultaan varsin mallikasta työtä ja ajatus amatööreistä näyttelemässä parodiassa kuulostaa ihan toimivalta. Luvassa on myös paljon erikoisefektejä.

Työssä on käytetty paljon bluescreeniä, eli näyttelijät on kuvattu sinistä taustaa vasten ja tietokoneella tehdyt taustat on yhdistetty jälkikäsittelyssä kuvaan sinisen tilalle. Sininen tausta ei tässä produktiossa ole ollut missään ammattitason studiossa, vaan bluescreen-kuvaussessiot on tehty idean isän olohuoneessa, joka on tarvittavin osin peitetty sinisellä linoleumilla. Ihailtavaa harrastukselle omistautumista! :)

Aivan pian (1.10.2005) Star Wreck -elokuvan voi ladata netistä ilmaiseksi. Taitaa kyllä olla melkoinen ruuhka tiedossa, mitenkähän lie ovat asiaan varautuneet?

Mutta aivan mahtava juttu. Tuskin maltan odottaa. :)

Ei kommentteja: