2005-08-30

pullaa ja sirkushuveja

Ah. Ammuin sammakon. Lensi 67 metriä, jos ne nyt sitten olivat metrejä.

Tänään kun tulin töistä, kävin juoksemassa 30 min ja pikasuihkun jälkeen istahdin tv:n ääreen. Viivi Avellan juonsi viihdeuutisia. Lopuksi hän kertoi lyhyesti, että "Bodom-oikeudenkäynnissä on tänään pääosassa teltta". Haloo, viihdeuutisiointiako tämä nyt sitten on? Onko Bodomin oikeudenkäynti viihdettä? Minusta koko juttu on mennyt ihan naurettavuuksiin asti.

"Viihde"uutisten jälkeen ruutuun ilmestyi herttainen kaunotar rasvaisten ja sokeristen herkkujensa kanssa Avec Sara -ohjelmassaan.

Tässäpä Saran illan rasvaisin resepti:

French Toast
* 3 rkl voita paistamiseen
* pullapitkon viipaleita

munamaitoseos
* 2 kananmunaa
* 2 dl maitoa
* 1,5 dl kermaa
* 1,5 dl sokeria
* 2 tl vaniljasokeria

päälle koristeeksi:
* saksanpähkinöitä
* vaahterasiirappia
* 2 rkl tomusokeria

Sekoita ainekset keskenään ja uita pullapalat seoksessa.
Anna voin lämmetä pannulla ja asettele uitetut pullaviipaleet pannulle. Paista niitä reilu 5 min niin että ne saavat väriä.
Tarjoile pähkinärouheella, runsaalla vaahterasiirapilla ja tomusokerilla koristeltuina.


Ja kuulemma vaahterasiirappia voisi juoda vaikka suoraan pullosta? En mä vaan voisi, se on niin ätläkkää. Radiossa sanottiin, että amerikkalaisista 2/3 on ylipainoisia. Eipä ihme, jos he noudattavat niitä oppeja ruoanlaitossa, joita Sara on saanut opinahjossaan (Culinary Institute of America)? Sara itse on kyllä ihan hoikka, ettei taida French Toast kuulua ainakaan päivittäiseen ruokavalioon.. ;)

1 kommentti:

liftari kirjoitti...

Niin se on jäänyt täälläkin tuohon ensimmäiseen ohjelmaan. Jäi liian makea jälkimaku.