2005-08-05

postipaketti! :)

Ihanaa, ensimmäinen postipaketti saapui tänään. Eli ensimmäinen kolmesta paketista, joihin pakkasin matkani aikana tekemäni ostokset. Tämä paketti oli toinen Krakovan paketeista, ja sen mukana kotiin saapui useita aluasusettejä (todella kauniita ja erilaisia kuin mitä täältä saa), suolakaivokselta ostamani jalkakylpysuolapussi, parit esitteet paikallisista kohteista, joulukuusen koristepalloja (lasisia, todella upeita), pari silkkihuivia ja laadukkaita ylettömän halpoja 15 den. sukkiksia.

Seuraavassa Krakovan paketissa on niin ikään lasisia kuusenkoristepalloja ja vähän vaatetta. Varsovan paketissa taas on pellavaisia ruokaliinoja, pyyhe sekä keittiöliinoja.

Ainoa ongelma tässä on se, että minne ihmeeseen mahdutan taas kaikki uudet vaatteet? Pitäisi käydä kaapit läpi ja ankaralla kädellä raakata sieltä pois vaatteet, joita ei tule käytettyä. Ne voisi lahjoittaa vaikka jonnekin kirpparille tai hyväntekeväisyyskeräykseen.

Minulla on sellainen ongelma, etten oikein osaa luopua vanhasta. Ns. mökkivaatteita ja marjareissuryysyjäkin on enemmän kuin tarpeeksi, samoin todella hyväkuntoisia mutta muuten vain käyttämättä jääneitä vaatteita. Joissakin on vielä hintalaputkin paikoillaan, kenties lahkeet lyhentämättä tms. Huokaus.

Ei kommentteja: