2005-08-07

paradoksit deitti-ilmoissa

Taivaalta tihkuu vettä, pienen pieninä pisaroina ja tuulee. Juuri sopiva päivä istua sisällä teekuppi (rooibos-teetä) kädessä ja syödä mustikkapiirakkaa, jota jäi yli eilisiltaisista puutarhajuhlista. En ole vielä edes pukeutunut, vaan olen völlännyt kotona koko päivän, nukkunut jonnekin yhteen asti.. Laitoin juuri "kivi"-lyhtyihin tuikkukynttilät. Näyttää aika kivalta:



Olen tässä eilisen puutarhajuhlissa tapahtuneen keskustelun johdosta päättänyt tutkailla, että löytyisikö netistä joku kiva seuranhakuilmoitus johon voisi jopa vastata. Nimittäin kuulemma nykyään yhä useampi tapaa uusia ihmisiä seuranhakuilmoitusten kautta. En olekaan vielä moista kokeillut, siis deittailumerkeissä. Harrastuksien puolelta olen kyllä löytänyt hyviä kontakteja netistä ja jopa tutustunut ihmisiin.

Mutta onpas tullutkin tyhmiä ilmoituksia vastaan: Todella isossa osassa varattu mies hakee salaista seuraa. Ja seuraavalla rivillä hän kertoo olevansa luotettava ja rehellinen ja odottavansa samaa myös salaseuraltaan. Haloo, kuinka voi olla luotettava ja rehellinen ja samalla hakea vaimoltaan salaa seuraa netistä?! Hm.

Toinen tyhmä juttu on myös hakea seuraa tositarkoituksella. Sehän on vähän kuin menisi ns. perse edellä puuhun? Minun mielestäni olisi järkevintä vain treffailla uusia tyyppejä vailla ennakkoluuloja ja -asetelmia ja katsoa sitten, että mihin juttu etenee, jos etenee. En vain ymmärrä, miten jollakin voi olla ihmissuhteiden suhteen valmiiksi mietittynä joku tarkka sabluuna. Että joo, nyt tahdon vakavaan suhteeseen pitkän, hoikan blondin kanssa, joka on akateemisesti koulutettu ja harrastaa liikuntaa ja tahtoo joskus hankkia lapsia. Ja sitten vain sellaiset, jotka mahtuvat noihin raameihin, voivat yrittää lunastaa paikkansa jonkun tyypin ihmissuhdeunelmassa? Hohhoijaa.

linkkejä hulluihin parisuhdehaaveisiin:
Suomi24 treffit
Cityn deitti.net

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näin miehenä useita ilmoituksia nähneenä voin sanoa, etteivät naisten ilmoitukset ole paljoa syvällisempiä. Suurimmassa osassa ilmoituksista annetaan todella tarkat tiedot siitä millainen miehen kuuluu olla, yleensä vähintään 180cm pitkä, akateeminen, urheilullinen, älykäs ja hyvin toimeentuleva. Huvittava ristiriita näissä ilmoituksissa on usein se, että mies ei saa olla pinnallinen, käytetään usein sanaa "pintaliitäjä". Mitähän nämä ilmoituksen jättäneet naiset sitten itse ovat?

alpha bionic kirjoitti...

A very good article. I hope you do add this dating website to it.
www.treffitasia.com/
Find wife from Asia.