2005-07-06

mennen, old spice ja off..

Uaah, aamulla taksissa istuessani voin lähes pahoin, kun kuski oli kai aamulla innostunut vähän käyttämään Menneniä, Old Spicea tai Offia.. Helteellä se vielä oikein korostuu.

Nämä hajuterroristit ovat usein vanhempia ihmisiä (50+). Voisiko tästä pätellä jotain sellaista, että iän myötä hajuaisti heikkenee radikaalisti?

Samaa voisi kuvitella myös sen perusteella, että sekä Jacques Chirac ja Silvio Berlusconi eivät pidä suomalaisesta ruoasta. Heidän nenäänsä ei tuoreet hyvät raaka-aineet taida tuoksua laisinkaan ja silloinhan makuaistikaan ei tunnetusti toimi..? Tarvitaan varmaan paljon mausteita, että semmoiset vanhat makuaistinsa turruttaneet paapat maistaisivat yhtään mitään? :P

Radiossa sanottiin aamulla, että Alexander Stubb on esittänyt Chiracille päivälliskutsun kotiinsa, tarjolla olisi suomalais-brittiläinen menyy. Stubbin vaimo on britti?
(Lisäys: Asiasta näkyi olevan myös Stubbin blogissa.)

Käyttävätköhän Chirac ja Berlusconi jotain vahvoja "äijä-tuoksuja"?

1 kommentti:

sea kirjoitti...

Tietääkseni hajuaisti todellakin heikkenee iän myötä. Samoin nenä turtuu samaan tuoksuun siksi ajan kanssa sitä alkaa läiskiä sitä tuttua hajuvettä liikaa. :)