2005-07-02

Ihmissuhdeportaikko

Huhhuh. On ollut niin rankka shoppailupäivä, että voisin kaatua sänkyyn ja nukkua huomiseen. Kiertelyn tuloksena mukaan tarttui sifonkihame, silkkihuivi ja alusvaatteita.

Eilinenkin vielä verottaa, kun lähdettiin tyttöjen kanssa radalle. (Booli oli suksee!)

Juttelimme tyttöjen kanssa etkoilla siitä, että hyvä seurustelusuhde vaatii sen, että pariskunnan pitää olla ystäviä keskenään. Että oikeastaan seksi on se, joka muuttaa ystävyyssuhteen luonteen siten, että puhutaan rakkaussuhteesta. Pähkäilimme sitten asiaa tutustumisesta alkaen, ja päädyimme seuraavaan:

Meistä monilla on ehkä useitakin
1) hyvänpäiväntuttuja (+seksi = yhden yön jutut)
..kenties muutamia:
2) kavereita (+ seksi = ns. vakipano tai seurustelusuhde, joka ei välttämättä jatku ikuisuuksia, jos ei edetä seuraavalle tasolle)
..todella harvoja:
3) ystäviä (+ seksi = hyvä seurustelusuhde)

Eikös se aikalailla noin mene?

No. Eilen illalla sitten törmäsin yhteen hyvänpäiväntuttuun - oikein kivan näköiseen ja mukavaan mieheen - ja päädyin nukkumaan hänen luokseen.. Ja todellakin vain nukuimme, kello puoli viisi aamulla ei oikein olisi muuhun kyetty. (Oli aika hikistä, kun olimme aivan kietoutuneet toisiimme. :D)

Aamulla minulla tuli äkkilähtö, kun olin sopinut jo aiemmin tapaavani kaupungilla rakkaan ystäväni. No, vaihdoimme miehen kanssa puhelinnumeroita. Saapa nähdä, että mitä tästä seuraa, jos mitään.

Toivottavasti päädymme tuon kolmivaiheisen ihmissuhdeportaikon 2. askelmalle. Ensimmäinen taso kun ei kiinnosta minua, ja kolmas taso on kovin kaukainen ajatus. Ystäviä ei kasva puissa ja ystävyyden muodostuminen vie todella paljon aikaa. Niin monen asian pitäisi sopia yhteen, ja kulua paljon aikaa, että ystävystyminen olisi mahdollista.

Ei kommentteja: