2005-09-19

nestemäistä

Sotketaanpa nyt samaa postaukseen kaksi ihanaa nautintoainetta ja kaksi vähemmän ihanaa pahanhajuista eritettä:

Punkkua taas..
Eilen menin pojan luokse katsomaan leffaa. Joimme samalla lasilliset punkkua ja onnistuin läikyttämään sitä valkoiselle neuletakilleni. No, onneksi pikainen suolakylpy pelasti rakkaan vaateparteni, nyt siinä ei näy enää jälkeäkään punkusta. Sideways oli oikein viihdyttävän oloinen leffa, vaikka väsähdinkin kesken ja nukahdin ennen elokuvan loppua. Pitää katsoa se uudestaan virkeämmällä mielellä.

..ja kahvia!
Aamulla poika jauhoi kahvipavut ja keitti presso-keittimellä ihanan tuoksuista kahvia. Miten kahvi voikaan tuoksua niin hyvältä vastajauhettuna? Nyt haluaisin ostaa itsellenikin kahvimyllyn ja pressokeittimen, kolesterolin uhallakin. :)
Nyt osaisin käyttääkin sitä keitintä, kun olen nähnyt vierestä miten se toimii.

Hikeä
Aamiaisen jälkeen kävelin salille: Pyörästä oli kumi puhki, joten piti turvautua apostolin kyytiin. Ylitin itseni body pumpissa, sillä laitoin tavallista isommat painot ja ihan hyvin meni. Mitä nyt loppupunnerruksissa oli pakko lintsata, kun ei mitenkään jaksanut enempää. Tykkään todella paljon tämän hetkisestä ohjelmasta.

Kissanpissaa
Lopuksi vielä kerrassaan mielenkiintoinen linkki kissanomistajille:
How to Toilet-Train Your Cat - sivusto, jolla neuvotaan kuinka kisut saa käymään pöntöllä hiekkalaatikon sijaan: Siistiä ja vaivatonta!

2 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Anna olla viimeinen kerta kun tulet minun blogiini trollaamaan, viheliäinen olio.

liftari kirjoitti...

:D pata kattilaa soimaa?

Itse trollien trolli tulee minulle sanomaan tuollaista. Hupaisaa. :D

Vai onko trollaamisellekin nyt kehitelty oma uusi merkitys..? ;)

PS. Sivullisille tiedoksi, Panun blogi ja tätä kommenttia koskeva postaus löytyy osoitteesta http://panuhog.blogspot.com/2005/09/toverit.html