2005-06-29

rotvallituskailua ja kypäränolostelua

Voi että mua tympii ajaa keskustassa pyörällä, kun joka kohdassa ei ole madallettu jalkakäytävien reunakiveystä. On tosi hankalaa kun pitää töksäyttää pyorällä rotvallin yli. Muuten kyllä tykkään kovasti ajaa pyörällä. :)

Nyt olen harkinnut, että pitäisi ostaa pyörään ns. hameverkko, kun tykkään pitää hameita kesällä, mutten tahdo että helmat jäävät pinnojen väliin, jos sattuu liehuhelmaisen hameen valitsemaan. Suomessa ei muuten juuri nää naisia hameissaan ja korkokengissään pyöräilemässä. Olen kai siinä poikkeus. Ja täytyy tunnustaa, etten pidä pyöräilykypärää ihan turhamaisuuttani. Aika kamalaa, että turhamaisuus vie voiton järjestä. Kaupungissa ajelen kesäisin hiukset liehuen.

Jos lähden pitkälle retkiajelulle, niin sitten laitan sporttisemmat vaatteet ja sitten kyllä kehtaan laittaa kypäränkin päähän. Kyllä sitä osaa olla hölmö! Mutta olen juuri sen sukupolven ihmisiä, joille turvavyö autossa on aikalailla itsestäänselvyys, mutta pyöräilykypärä on jotenkin nolo. Niin niin, ei se oikeasti ole, mutta kun vaan tuntuu siltä. Selityksen makua. :-/

Mitenkähän muut ihmiset.. jätetäänkö se kypärä pois, koska
a) sitä ei edes ole?
b) ei jakseta/viitsitä?
c) se (muka) näyttää tyhmältä?

Ei kommentteja: