2005-06-27

kesällä uidaan uimarannalla.

...Tai tätä mieltä ollaan ainakin minun lähimmässä uimahallissani, joka on kiinni juhannukselta heinäkuun loppuun. Kas sepä siitä uimisesta sitten, toistaiseksi.

Mutta kävinpäs sitten pilates-tunnilla ja huomasin, että mun "korsettilihakseni" ovat onnettomat! Lisäksi tein ikävän havainnon, että minulla on navan seudulla näkyvästi enemmän rasvaa kuin muilla tunnilla olleilla. Tosin muut olivatkin aika hyvässä trimmissä. Tunsin itseni plösöksi. Yritin keskittyä liikkeisiin pelastusrenkaan alun sijaan. Ne polttelivat makeasti, vaikka tein kaikista helpoimmat versiot! (Monissa liikkeissä neuvottiin, että millä tavalla ne saa rankemmaksi.) Ohjaaja oli ärtsyn tekopirtsakka.

Pysyy, pysyy! Vielä jaksaa! Hienoa! Mahtavaa! Napa irti lattiasta! Jännitä vatsaa! Älä päästä selkää notkolle! Lapaluut ei saa törröttää! Tiukkana!

Ja tuota sitä nyt tullaan kuuntelemaan 1—2 krt/viikossa kesän ajan. Sen lisäksi jos juoksisi 3—4 krt/viikossa, niin alkaisi olla jo ihan riittävä alku minulle. Uudet lenkkitossut pitäisi käydä ostamassa.

Ai että on hyvä mieli. :)

Ei kommentteja: