2006-04-08

kirurgi-lentokapteeni haussa

Avioliittohelvetistään bloggaava mies kysyy kirjoituksessaan parinmuodostuksen problematiikasta, että "Miksi kysyntä ja tarjonta parinmuodostuksessa ei kohtaa? Miksi viehättävät ja mukavat naiset eivät löydä omaa mörökölliään?"

Hänen vaikutelmansa mukaan naiset eivät etsi kirurgia tai lentokapteenia, vaan heille kelpaa reilu suomalainen rehellinen mies. Mutta hei, mä haluan kyllä suomalaisen, rehellisen kirurgi-lentokapteenin!! Ja tietty hänen pitäisi olla aktiivinen, keskustelutaitoinen ja älykäs. Komea ulkokuori olisi plussaa. Ja sitten vielä sellainen, jolla on lapset jo tehtynä tai sellainen, joka ei niitä halua tehdäkään. Voin tinkiä lentokapteeniudesta. Lentoperämieskin käy.

Ai niin, Markus Pöyhönen saattaisi kelvata, vaikka ei taidakaan muuten kaikkia kriteereitä täyttää (Olen hyvin joustava tarvittaessa). Harmi, että hän putosi pois tansseista. :( Mutta kirjahyllyssäni olisi vapaata tilaa Markukselle - voin vaikka raivata - että tervetuloa vaan sinne istuskelemaan ja jalkoja heiluttelemaan..

Ei kommentteja: