2006-03-25

tanssii tähtien kanssa

Huomenna on taas tarkoitus parkkeerata sohvalle huopaan kietoutuneena jäätelökipon kanssa ja ihastella yllättävän tanssitaitoisia julkkujamme ammattitanssijoiden pareina. Tanssii tähtien kanssa on koukuttanut minut täysin. Minua kyllä ärsytti alkuun tuo maikkarin mainostuskampanja "Suomen puhutuimmasta ohjelmasta". Ehkä se oli ennen ohjelman alkamista se puhutuin ohjelma maikkarin tiloissa, mutta ei todellakaan muualla Suomessa.

En kuitenkaan ole antanut ärsyttävän mainonnan haitata menoa ja katson ohjelmaa mielelläni, sillä olen aina tykännyt katsoa tanssia. Oli se sitten show-tanssia, kilpatanssia tai vaikka balettia.

Suosikkiparini ovat Katja Kannonlahti ja Jussi Väänänen, koska se Katja on niin aurinkoinen ja heittäytynyt ihan täysillä juttuun mukaan. Lisäksi ajattelen, että naisen osa on tässä kisassa se vaativampi, koska naisen pitää liihotella lattialla korkeissa koroissa, asunsa puolesta näkyvämpänä osapuolena. Moniko niistä miehistä pärjäisikään korkokengissä? ;) Leena Harkimo taisi pitkänä loafer-tyylisenä naisena joutua kisassa todella kovan paikan eteen, ihmekös tuo kun putosi ensimmäisenä!

Kaikki nuo ammattitanssijat ovat tietty aivan huippuja, joten kisan tulee ratkaisemaan se nollataidoilla kisaan lähtenyt puolisko. Markus Pöyhönen on kyllä myös ollut ihailtavan taitava ja on semmoista silmänruokaa, että hänen soisi jatkavan kisassa pitkään.

2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Sama vika, koukussa ollaan ja lujasti :-)) Mä en pysty edes valitsemaan lemppariparia, taputan kaikille innoissani ja jokainen on lemppari heti tanssittuaan ...

liftari kirjoitti...

Niin, kyllä ovat ihania. Ja naisten asut myös.. niitä voi myös koittaa huutaa itselleen:
http://huuto.net/fi/cats/extrattk.php3