2007-07-20

matkavakuutuksien hinnoissa eroja..

Minulla on Dinersin matkavakuutus, eli se on voimassa vain jos ostan matkaliput Dinersilla. Ihan käypä matkavakuutushan se, Eurooppalaisen ehdoin. Mutta mitäpä silloin, jos on matkalla, jota ei voikaan maksaa Dinersilla? (Esim. liftausreissu)

Vertasin netissä suomalaista Eurooppalaisen matkavakuutusta ja australialaista World Nomadsin matkavakuutusta. Lonely Planet suosittelee australialasta vakuutusta ja uskon sen olevan ihan yhtä asiallinen ja luotettava kuin Eurooppalaisenkin vakuutus. Mutta Eurooppalaisen vakuutus maksaa tuntuvasti enemmän

Vertasin vakuutuksia erästä syksyistä viikon matkaani ajatellen, ja hintaero oli huimaava. Tietenkin ehdoissa on eroja eikä tarkkaa vertailua voi siksi tehdä.

Tässä kuitenkin näiden vakuutusyhtiöiden netissä tarjoamat vaihtoehdot, jotka heillä oli tarjolla matkaani varten:

  • Eurooppalaisella ei ole mahdollista ottaa viikon matkalle vakuutusta, mutta 9 vrk onnistuu. Kun valitsee max. 700 euroon asti korvaavaan matkatavaravakuutuksen ja hoitokorvauksen ilman ylärajaa, maksaa vakuutus Eurooppalaisella 51 euroa.
  • World Nomadsilla on mahdollista ostaa vakuutus viikon matkalle. Matkatavaravakuutuksen yläraja on 800 euroa ja hoitokorvauksen yläraja on 250000 euroa. Vakuutus maksaa vain 14,95 euroa.
Joo-o, taidan laittaa rahani Australiaan.

2 kommenttia:

Ana kirjoitti...

Kuule, sun Muiden blogeja -lista on tosi vanha... esim, Perso kaikelle on lopettanut jo kaksi vuotta sitten. Katoppa vaikka nuo linkit läpi, nyt kun lomakin alkaa :-)

liftari kirjoitti...

Kiitos huomautuksesta.. Asia on hoidettu. Blogisanomat ja Perso kaikelle saivat lähteä.