2006-05-03

kevätaurinko ja Juanesin veri

Tämä on jokavuotinen ilmiö. Olettekohan huomanneet saman? Entiset hoidot ottavat yhteyttä kun kevätaurinko taas anteliaasti paistaa. Näin keväällä hormoonit hyrrää? Kaikilla paitsi minulla. Mulla on kai enneminkin kevätväsymys, ainakin mitä miesten kanssa säätämiseen tulee.

Eilen ostin itseäni piristääkseni Juanesin levyn Mi sangre ("Minun vereni"). Tuttuja biisejä ennestään olivat baareissakin paljon soineet La camisa negra ja A dios le pido. Tämä levy herättää halun opiskella espanjaa: Tämä kun laulattaisi ja on harmi ettei osaa sanoja! Suosittelen levyn hankkimista, on meinaan aika hyvä kokonaisuus. Ja kyllä tämä tanssituttaakin, jalka vippasee kokoajan kun tätä kirjoitan.

Mutta nyt on jo kiire töihin, hasta luego!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on kamala musiikkimaku.

liftari kirjoitti...

hehheh. Mulla on LAAJA musiikkimaku. Luulenpa, että tykkään myös siitä, mistä sinä. Ja paljosta sellaisesta, mistä sinä et.. Ja arvaapa kumpi siinä häviää? ;P

Anonyymi kirjoitti...

Hei, mullakin on hyvin laaja musiikkimaku. Se voittaa jolla on laaja maku, ja joka osaa vielä erottaa musasta vähän enemmän tasoja -> ei mee kuitenkaan ihan kaikki teiniteollisuus läpi. Sori.

Musiikkimaku, samoin kuin esim. viinimaku tai mikä tahansa muu, esim. vaatemaku tai silmä taiteelle, kehittyy jos siihen annetaan mahdollisuus ja jos on lajiin taipumuksia.

liftari kirjoitti...

No kerropas anonyymi, että mikä sinun mielestäsi on hyvää musiikkia? Ja miten perustelet Juanesin musiikin heikkouden? Mikä siinä on huonoa, mitä siitä mahdollisesti puuttuu?

Vai oletko kenties niitä ihmisiä, joiden mielestä musiikki on automaattisesti huonoa, jos se sattumalta uppoaa suureen yleisöön? Oletko niitä fiinistelijöitä, joiden mielestä pitää tykätä jostain erikoisesta ihan vain sen takia, että voisi snobbailla?