2007-08-04

sadas!

Tämä on tämän blogin sadas teksti! Sen kunniaksi muutin tyystin blogin ulkoasun, ja tykkäänkin tästä uudesta paljon enemmän kuin entisestä. Uudistuksen myötä sivupalkista löytyy nyt myös Merkinnät-otsikon alta bloggauksieni aihepiirit.

Loma lähestyy loppuaan ja se on hyvä vaan, sillä lähes joka päivä tälläkin viikolla on tullut lähdettyä terassille ja yksi siideri on useimmiten johtanut toiseen, sitten vielä yhteen jnpp. Jos loma olisi pidempi, sitähän menisi aivan hunningolle. Ja rahatkin menee ihan kankkulan (-sen..? ;) kaivoon. Voisi kyllä aloittaa töiden myötä nenänvalkaisun.

Tänään aion olla kunnolla ja ehkä reipastelen vielä pesemällä ikkunat. Kävin juuri aurinkoisella pihalla ja ihailin sen väriloistoa: kun pesen siitepölyn sumentamat ikkunat, näkyvät värit taas ihanasti myös sisälle. Väreistä puheen ollen, kirsikkapuussa alkaa punertaa. Pieniä ovat, onnettomat kirsikat, mutta voi kuinka söpöjä! Sepä vaan, että heti kun ne kypsyvät, tulevat linnut niitä nokkimaan, enkä ehdi itse saada maistiaisia.

Ei kommentteja: