2006-01-27

omituisten otusten kerho

Vastaanpa nyt Elinan haasteeseen.

Minun pitäisi paljastaa viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen olisi pitänyt valita viisi ihmistä, joita olisi pitänyt pyytää tekemään tekemään sama. En kuitenkaan hoksaa, että ketkä viisi haastaisin, joten tyydyn katkaisemaan haastekierteen kertomalla omat omituisuuteni. Piti kysellä asiasta kaveripiirissä, kun itse en keksinyt, että mikä minussa olisi omituista.


1. Revin pulloista etiketit. Ja ei, en usko etä se korreloi millään tavalla puutteellisen seksielämän kanssa, vaikka niinkin väitetään. Minä revin etikettejä, sain seksiä tahi en.

2. Asettelen astiat pöytäliinan kuvioihin nähden symmetrisesti. Juomalasi pitää aina olla huolella sijoitettu, sitten on tyytyväinen mieli.

3. Hyppelen suojatien valkoisten viivojen yli. Se vain tuntuu kivalta.

4. Järjestän CD-levyt hankkimisjärjestykseen, en aakkos- tms. loogiseen sarjaan. Hankintanumeron perusteella löydän ne helposti, kun haen niitä millä tahansa kriteereillä tietokannasta, jossa tiedot on luetteloitu.

5. Kirjahyllyssäni kirjat on järjestetty koon ja seläkkeen värityksen mukaan. Näyttää paremmalta vaikka mitään ei löydy.. Pitäisiköhän kirjoistakin tehdä oma tietokanta? :)

Ei kommentteja: